مالیات چیست و آموزش مالیات چه اهمیتی دارد؟ 

می خواهیم در مورد مالیات و آموزش مالیات صحبت کنیم. مالیات یکی از اصلی ترین منابع درآمدی دولت ها در جهان به حساب می آید. البته اگر بگوییم مالیات در بسیاری از کشورها، مهم ترین منبع درآمدی است، گزاف نگفته ایم. با همین توضیح چند کلمه ای به خوبی می توان به اهمیت آموزش و یادگیری آن مخصوصا برای مدیران مالی پی برد. با آموزش مالیات در اصفهان با ما همراه باشید.

به موجب اصل تعاون ملی، و مطابق با مقررات، هر یک از اهالی وظیفه دارد مقداری از درآمد و ثروت خود را به دولت پرداخت کند. چرا؟ برای تامین هزینه های عمومی، منافع اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور. این سهم بسته به درآمد و ثروت و توانایی مالی هر شخص متفاوت است. این یک تعریف قابل فهم و ساده برای مالیات است. اما موضوع به این سادگی نیست. موارد بسیاری وجود دارد که برای فهم و درک و آموزش مالیات باید عنوان گردد.

آموزش حسابداری مالیاتی در اصفهان

آموزش مالیاتی در اصفهان جزیی ضروری از حرفه‌ی حسابداری است که با علم به آن می‌توانید بسیاری از چالش‌های مالیاتی را حل کنید. ما در آموزشگاه سرای حسابدار اصفهان، دوره‌های آموزشی مالیاتی را با کیفیت بالا ارائه می‌دهیم تا دانشجویان خود را با مهارت‌ها و دانش مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک متخصص مالیاتی موفق آشنا کنیم. آموزش مالیاتی ما بر یادگیری اصول مالیاتی، محاسبه‌ی مالیات برای مشتریان، استفاده از نرم افزارهای مالیاتی پیشرفته و درک قوانین و مقررات مالیاتی متمرکز است. با رویکرد نوآورانه مجموعه سرای حسابدار در آموزش، متخصصان مالیاتی پکیج جامعی را دریافت می‌کنند و برای مقابله با چالش‌های یک محیط حرفه‌ای و واقعی به خوبی آماده می‌شوند.

آموزش حسابداری مالیاتی در اصفهان

آموزش مالیاتی در اصفهان

مجموعه‌ی سرای حسابدار پکیجی از دوره‌ها را ارائه می‌دهد که به دانشجویان کمک می‌کند تا دانش خود را در زمینه‌ی آموزش مالیاتی در اصفهان ارتقا دهند و همچنین با تمرین کردن به صورت عملی با مشتریان در دنیای واقعی، تجربه کسب کنند. برنامه‌ی آموزشی ما به دو مرحله تقسیم می‌شود:

  1. پیش نیازها یا اصول حسابداری و مالیات
  2. دوره عملی یا کارگاه

مرحله‌ی اول بر مفاهیم اساسی مانند اصطلاحات، قوانین و مقررات، رویه تشکیل پرونده و غیره تمرکز دارد، در حالی که مرحله دوم با ارائه راهکارهای عملی از طریق بررسی پرونده‌های مالیاتی آموزش را تثبیت می‌کند. فرمت دوره به گونه‌ای طراحی شده که هم برای تازه‌کارانی که به دنبال آموزش پایه هستند و هم برای کسانی که به دنبال دوره‌های تکمیلی تخصصی هستند، کارآمد باشد. همچنین شما می‌توانید با ثبت نام در کورس آموزشی به دوره‌ی مشاور عالی مالیاتی نیز دسترسی داشته باشید.

آموزش مالیات شامل چه مواردی می شود؟

آموزش مالیات شامل چه مواردی می شود؟

 مواردی که مالیات شامل آنها می شود بسیار هستند. در ادامه سعی خواهیم کرد تعداد بسیاری از این موارد را آورده و به صورت خلاصه توضیح دهیم. ادامه مبحث را از دست ندهید.

آموزش مالیات بر درآمد املاک

اصولا در آموزش مالیات، مالیات بر درآمد به دو دسته مالیات بر درآمد مستقیم و مالیات بر درآمد غیر مستقیم تقسیم می شود. مالیات بر درآمد املاک از انواع مالیات های مستقیم محسوب می شود. ، در مالیات بر درآمد املاک، مالیات مورد نظر بدون واسطه از درآمد املاک شخص کسر می گردد. توضیح این مطلب بسیار ساده است. مثلا وقتی شخصی املاک خود را اجاره داده لازم است، اجاره رامحاسبه کرده و مالیات آن را پرداخت کند.

گفتیم که لازم است اطلاعات مالیات و به طور کلی آموزش مالیات هر از چندگاهی به روز شود. طبق آخرین اطلاعات مالیاتی، مالیات بر درآمد املاک، در صورتی که درآمد شخص تا حدود ۵۰۰ میلیون ریال در ماه باشد، با نرخ ۱۵ درصد محاسبه می گردد. اما اگر درآمد از ۵۰۰ میلیون ریال در ماه تجاوز کند، تا مبلغ 1 میلیارد ریال، مالیات بر درآمد املاک با ۲۰ درصد محاسبه خواهد شد. علی رغم ساده بودن موضوع، مالیات بر درآمد املاک، انواع مختلف دیگری هم دارد که در ذیل بیان می شود.

انواع مالیات بر درآمد املاک

دوره‌ی آموزش مشاور مالیاتی

مالیات بر درآمد املاک، مانند انواع مالیات های دیگر انواع مختلف دارد که آموزش آنها ضروری به نظر می رسد. در ادامه به طور خلاصه به آموزش مالیات بر درآمد املاک می پردازیم.

جمعیت شهر: برای اینکه بر خانه ای خالی مالیات تعلق بگیرد آن شهر باید جمعیت بالغ بر ۱۰۰ هزار نفر داشته باشد.

محل سکونت مالک: نباید محل قرار گرفتن خانه خالی با محل سکونت مالک یکسان باشد.

وضعیت اجاره: حداقل به مدت ۴ ماه خانه خالی باشد.

اقامتگاه مستاجر: علاوه بر آن خانه خالی، صاحبخانه باید اقامتگاه اصلی دیگری هم داشته باشد.

زمان خرید: از تاریخ خرید خانه، مطابق با تاریخ ثبت شده در سند خرید خانه، حداقل چهار ماه گذشته باشد.

ثبت در سامانه املاک: خانه در سامانه املاک(برای فروش یا اجاره) ثبت نشده باشد.

و البته برخی شرایط دیگر که در حوصله این بحث نمی گنجد.

آموزش مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی

به آموزش مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی می رسیم. همانطور که اشخاص حقیقی ملزم به پرداخت مالیات هستند، شرکت ها و سازمان ها و سایر اشخاص حقوقی هم باید مالیات بپردازند. عدم پرداخت مالیات توسط اشخاص حقوقی در قانون جرم شمرده شده است. لازم است کلیه شرکت ها و سازمان ها اطلاعات لازم برای نحوه محاسبه مالیات شرکت خود کسب و نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند.

مالیات بر درآمد شرکت ها مجموع درآمدهای داخلی و خارجی آن شرکت را در بر می گیرد. البته قانون گذار معافیت هایی را برای برخی شرکت ها ها و سازمان ها در مواقع خاص در برمی گیرد که لازم است صاحبان آن ها از آن اطلاع یابند. طبیعی است که میزان مالیات هر شخص حقوقی بسته به درآمد آن شخص یا شرکت دارد.

 آموزش مالیات در اشخاص حقوقی چگونه است؟ ابتدا به تعریف اشخاص حقوقی می پردازیم. اشخاص حقوقی یعنی تمامی شرکت ها، موسسات وزارتخانه ها، و… که دارای مجوز قانونی می باشند. بدیهی است که پرداخت مالیات این شرکت ها، برای دولت بسیار مهم و حیاتی است. بنابراین آموزش مالیات بر درآمد این اشخاص هم اهمیت ویژه ای دارد.

 آموزش مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی به بسیاری از سوال های مالی و حتی مدیریتی شرکت پاسخ می دهد. بسیاری از جرایم سنگینی که شرکت ها و سازمان ها می پردازند، به عدم اطلاع آنها از مالیات و نحوه پرداخت آن بر می گردد.

آموزش مالیات به طور کلی و آموزش مالیات بر اشخاص حقوقی به صورت جزئی تر علاوه بر پاسخ به سوالات، از تحمیل هزینه های بی دلیل بر شرکت و سازمان جلوگیری می کند. به کارگیری یک حسابدار مسلط و به روز که از تمامی آموزش های مالیاتی مورد نظر برخوردار است، نعمت بزرگی برای هر شرکت و سازمانی به حساب می آید. تحقیقات سال های اخیر نشان می دهد بسیاری از جریمه هایی که اشخاص حقوقی طی این چند سال درگیر آن شده اند، ناشی از عدم آموزش مالیاتی صحیح متولیان آن شرکت ها بوده است و در صورت آموزش مالیاتی داشتن مسئولان مربوطه آن شرکت دچار ضررهای بسیار و در خیلی از مواقع بیهوده نمی شدند.

آموزش مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی

به همان میزان که آموزش مالیات بر درآمد شرکت ها و اشخاص حقوقی اهمیت دارد، آموزش مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی هم مهم است.  خود اظهاری یکی از روش های مرسوم دریافت مالیات در بسیاری از کشورهای جهان و از جمله ایران است. خود اظهاری به این سادگی نیست و آموزش خاص خود را می طلبد تا از تحمیل هزینه سنگین بر اشخاص حقیقی که طبعا درآمد بالایی هم ممکن است نداشته باشند، جلوگیری کند. مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی و خوداظهاری آموزش خاص و صحیح خود را می طلبد.

آموزش مالیات بر درآمد اشخاص درآمد حقوق

آموزش مالیات بر درآمد اشخاص درآمد حقوق، به صاحبان مشاغل مربوط است. بسیاری از مردم، دارای شغل مشخص در یک گروه صنفی خاص هستند. طبق قانون مالیاتی کشور این اشخاص حقیقی موظفند با توجه به درآمد شغلی خود مالیات مربوطه را به دولت پرداخت نموده و اظهارنامه های مالیاتی مربوطه را ارائه نمایند. اصولا پرداخت مالیات بر درآمد صاحبان مشاغل بر اساس تقسیم بندی شغلی آنها محاسبه و از آنان دریافت می شود. بر این اساس مشاغل به سه گروه اصلی تقسیم بندی شده اند.

تقسیم بندی مالیاتی مشاغل

در آموزش مالیات مشاغل به گروههای مختلف تقسیم می شوند. طبق تقسیم بندی مالیاتی مشاغل، برخی از مشاغل که شامل این گروه می شوند، به شرح ذیل است:

منظور از تولیدکنندگان، تولیدکنندگان عمده و صاحبان کارخانه های مختلف تولیدی هستند که در سطح وسیع اقدام به تولید و فروش محصولات خود می نمایند. این افراد موظف به دریافت پروانه بهره برداری از وزارتخانه های مربوطه هستند.

تمامی وارد کنندگان و صادرکنندگان محصولات مختلف شامل این گروه هستند. این گروه هم باید مجوزهای لازم را از مبادی ذیربط دریافت کرده باشند.

اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم کلیه صاحبان درمانگاه ها، بیمارستان ها، کلینیک های درمانی عمومی و تخصصی، زایشگاه ها و  موارد مشابه در این گروه طبقه بندی می شوند.

کلیه صاحبان فروشگاه های زنجیره ای مختلف در این گروه قرار گرفته و ملزم به آموزش مالیات و پرداخت آن هستند.

به طور کلی این گروه سه وظیفه اصلی در خصوص آموزش مالیات و نحوه پرداخت آن دارند. نگهداری دفاتر روزنامه و سایر دفاتر دارای اسناد و مدارک مالی، ارائه صورتحساب سود و زیان در زمان مقرر و ارائه تراز نامه وظایف مالیاتی اصلی این گروه است. در واقع میزان مالیات و نحوه پرداخت آن در خصوص گروه اول بر اساس سه فاکتور فوق تعیین می شود.

گروه دوم شغلی بر اساس قوانین مالیاتی

این گروه بر خلاف گروه اول، مصداقی نیستند و هر ساله بر اساس میزان درآمد سالانه مشخص می شوند. بر این اساس، اگر درآمد ابرازی دو سال قبل و یا آخرین درآمد قطعی آن شخص یا ردیف شغلی مساوی یا بیشتر از ۱۸ میلیارد ریال باشد، شامل این گروه می گردد. همین نکته نشان دهنده اهمیت آموزش مالیات در شغلهای مختلف است. البته محاسبه مالیات در این ردیف شغلی بسیار تخصصی است و نیاز به آموزش مالیات خاص دارد. به طور خلاصه  اظهار نامه مالیاتی و نحوه تکمیل آن در این مشاغل بسیار مهم است.

اما این گروه چه وظایف مالیاتی دارند؟ به عبارت دیگر، آموزش مالیات در این گروه چگونه است؟ صاحبان این مشاغل موظفند تمامی اسناد درآمد فروش کالا و ارائه خدمات و سایر درآمدهای خود را نگهداری کنند. نگهداری اسناد خرید کالا، خدمات و دارایی و سایر اسناد هزینه از وظایف دیگر این گروه است. شاید توضیح بیشتر در این زمینه بسیار تخصصی باشد و از حوصله خارج شود.

گروه سوم شغلی بر اساس مالیات

در واقع تمامی مشاغلی که در دو گروه اول قرار نمی گیرند، جزء این گروه قرار می گیرند. بر اساس قانون سازمان امور مالیاتی هر ساله تا پایان دی ماه فهرست مشاغل گروه سوم را اعلام می کند. این گروه هم مانند دو گروه اول موظفند، اسناد درآمد فروش کالاها و خلاصه درآمد وهزینه سالیانه خود را نگهداری کنند. البته سازمان امور مالیاتی، در سامانه های خود صفحات ویژه ای برای آموزش نحوه محاسبه و پرداخت مالیات گروههای مختلف شغلی قرار داده است.

آموزش مالیات بر حق تمبر

تمبر در قوانین مالیات و آموزش مالیات اهمیت خاصی دارد. در واقع  این کاغذ بهادار کوچک به اسناد و اوراق بهادار هویت می دهد. مالیات حق تمبر جزء مالیات های مستقیم بوده و تمامی کسانی که می خواهند انواع اسناد و اوراق و مدارک بها دار را خریداری کنند، ابتدا باید این مالیات را بپردازند. در واقع با خریداری تمبر و الصاق آن روی اوراق و سپس ابطال، این این مالیات پرداخت می گردد. در قانون جرایم خاصی برای عدم پرداخت مالیات تمبر در نظر گرفته شده است. ماده های ۴۴ تا ۵۱ قانون مالیات های مستقیم، به موضوع تمبر و مالیات آن اختصاص دارد.

آموزش مالیات بر ارزش افزوده

این نوع از مالیات هم در آموزش مالیات یک نوع مالیات مستقیم به حساب می آید. نحوه محاسبه این مالیات فرمول خاصی دارد و به مراحل مختلف تولید کالا بستگی دارد. طبق قانون مالیاتی مالیات بر ارزش افزوده توسط مصرف کننده نهایی پرداخت می گردد. البته در صورت نیاز می توانید از سامانه های مالیاتی کشور نحوه محاسبه این مالیات را فرا بگیرید. ولی شاید در اینجا گفتن همین مقدار کفایت می کند که محاسبه مالیات بر ارزش افزوده به وسیله نرم افزار خاصی محاسبه می گردد.

آموزش سامانه مودیان

سامانه مودیان سیستم یکپارچه ای است که برای دریافت و جمع آوری اطلاعات مودیان مالیاتی کشور راه اندازی شده است. این سامانه، ابزار خوب و مناسبی برای آموزش مالیات  و اطلاع رسانی در این زمینه است. فراخوان های اجرایی مالیاتی در این سامانه به اطلاع مودیان مالیاتی می رسد. به وسیله این سامانه مودیان، ضمن آگاهی از فراخوان های مالیاتی، به صورت الکترونیکی اقدام به ارسال صورت حساب های مالیاتی خود می نمایند.

سامانه مودیان گام مهمی در تسهیل فرایند پرداخت و دریافت مالیات از مودیان مالیاتی برداشته است و از زمان تاسیس آن دریافت و پرداخت مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی بسیار تسهیل یافته است. در صورت نیاز برای آموزش سامانه مودیان به سایت سرای حسابدار مراجعه نمایید.

آموزش دادرسی مالیاتی

به فرآیند قانونی اعتراض به آرای صادره از سازمان امور مالیاتی، دادرسی مالیاتی می گویند. تمامی صاحبان مشاغل و اشخاص حقیقی و حقوقی در خصوص پرداخت مالیات و ارائه اظهارنامه های مالیاتی وظایفی دارند که در صورت عدم انجام درست و به موقع آنها جریمه مالیاتی خواهند شد. البته گاهی اظهارنامه های ارائه شده توسط اشخاص ممکن است توسط ماموران اداره مالیات رد شوند که در این صورت پای دادرسی مالیاتی به میان خواهد آمد. دادرسی مالیاتی فرایند ساده ای نیست و دارای مراحل مختلفی است که در ذیل به صورت خلاصه و تیتر وار به آنها اشاره می شود:

 

این مرحله در واقع مذاکر مودی و مامور اداره مالیات است. مذاکراتی در خصوص اعتراض مودی و درخواست تعدیل در مالیات و در ادامه رسیدگی به شکایت مودی.

در این مرحله، درخواست مودی در هیات حل اختلاف مالیاتی که سه نفر شامل قاضی، نماینده امور مالیاتی و نماینده مودی (که معمولا نماینده اتحادیه صنف شغلی مودی است) بررسی می شود. برگه ای که توسط این هیئت صادر می شود، ملاک پرداخت مالیات خواهد بود. اگر مودی در این مرحله مالیات محاسبه شده را پذیرفت، پرونده خاتمه می  یابد. در غیر این صورت پرونده مالیاتی مودی به شورای عالی مالیاتی ارجاع داده می شود.

در این مرحله رای هیات قبلی تایید و یا رد می شود. اگر رای صادره رد شود، پروند مجددا به مرحله قبلی برگشته و بررسی مجددا آغاز می گردد. در صورت تایید و وجود اعتراض پرونده به هیئت سه نفره وزارت اقتصاد ارجاع خواهد شد.

اعضای این هیات توسط وزیر امور اقتصادی و دارایی تعیین می شوند و پرونده را مورد بررسی قرار می دهند. اگر مودی به رای صادره توسط این هیات هم معترض باشد، موضوع در دیوان عدالت اداری که آخرین مرحله است، ارجاع خواهد شد.

این مرحله پیچیده تر از مراحل گذشته است، چرا که سیستم قضایی و رسیدگی به موضوع در دیوان عدالت اداری با سیستم حاکم بر نظام مالیاتی متفاوت است. در این مرحله لازم است مودی اقدام به اختیار وکیل نموده و شکایت، توسط وکیل دادگستری پیگیری شود.

مالیات بر تراکنش های بانکی

آخرین موضوعی که در این مقال به طور خلاصه توضیح داده می شود، مالیات بر تراکنش های بانکی است.

قانون جدید مالیاتی در خصوص تراکنش های بانکی تصریح دارد: در صورتی که درآمد شخص حقیقی به ۵۰ میلیون تومان در ماه برسد، موظف به پرداخت ۱۵ درصد مالیات است. اگر درآمد شخص به ۱۰۰ میلیون تومان در ماه افزایش یابد، مالیات بر تراکنش های بانکی او نیز به ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت. البته توضیح کامل و جامع این موضوع نیاز به مطالعه و آموزش بیشتر مالیاتی دارد.

ویژگی های یک مشاوره مالیاتی خوب چیست؟

 از آنجایی که حضور یک مشاوره مالیاتی خوب در تمام کسب و کارها ضروری و لازم است، در این مقاله ی آموزش مالیاتی در اصفهان می خواهیم شما را با ویژگی های یک مشاور مالیاتی خوب آشنا کنیم. بدیهی است که قابل اعتماد بودن مهمترین ویژگی یک مشاوره مالیاتی خوب می باشد. لازم است بدانید که یک مشاوره مالیاتی خوب نه تنها باید به مسئولیت های خود آگاه باشد، بلکه باید از ویژگی هایی هم برخوردار باشد که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد:

⦁ تخصص و اشراف به قوانین: یک مشاوره مالیاتی خوب باید در یکی از رشته های حسابداری، مالی و یا بازرگانی مدرک دانشگاهی داشته باشد. داشتن مدرک معتبر و یا گواهی پایان دوره آموزشی در این حوزه ها نیز مقبول است. همچنین اطلاع از قوانین مالی و مالیاتی به حرفه ای شدن مشاوره مالیاتی کمک زیادی می کند. 

  • اطلاعات به روز: از ویژگی های یک مشاوره مالیاتی خوب می توان به سطح اطلاعات مفید و به روز او اشاره کرد. تسلط کامل یک مشاوره مالیاتی بر مسائل مهم و قوانین از اهمیت زیادی برخوردار است. اگرچه یک مشاوره مالیاتی باید توانایی و مهارت کافی برای حل مسائل را داشته باشد، اما آگاهی از بخشنامه های جدید نیز تاثیر زیادی در عملکرد او دارد.
  • تجربه کاری: همانطور که می دانید، داشتن تجربه در حوزه تخصص بسیار مهم است. یکی از ویژگی هایی که کار یک مشاوره مالیاتی را حرفه ای می کند، تجربه اوست بنابراین آموزش مالیاتی در اصفهان مهم است. در واقع مشاوری که تجربه داشته باشد یعنی هم ارتباطات کافی دارد و هم سواد حقوقی. چنین شخصی می تواند در برنامه ریزی دقیق امور به شما کمک کند. همچنین لازم است بدانید که داشتن تجربه کاری از تحصیلات دانشگاهی و آکادمیک بیشتر اهمیت دارد.
ویژگی های یک مشاوره مالیاتی خوب چیست؟

مزایای یادگیری حسابداری مالیاتی

باید مدیر مالی باشید تا بتوانید اهمیت و مزایای آموزش مالیات را درک کنید. آموزش مالیات یعنی صرفه جویی در هزینه، جلوگیری از اشتباهات پر هزینه مالی، تصمیم گیری بهتر در خصوص برنامه ریزی مالیاتی، جلوگیری از جریمه های مالیاتی و… . خلاصه اینکه آموزش مالیات یعنی کنترل بهتر وضعیت مالی. تمام این موارد را می توان به عنوان مزایای آموزش مالیات برشمرد. 

مزایای مرتبط با گذراندن دوره آموزش مالیاتی در اصفهان بسیار زیاد است. شرکت‌کنندگان در مورد تمام جنبه‌های مالیات از جمله رویه‌های انطباق مورد نیاز برای گزارش درآمد، برنامه‌ریزی و گزارش دارایی، استراتژی‌ها، نحوه‌ی محاسبه و پرداخت مالیات و … آموزش می‌بینند. دانش در رابطه با این موضوعات به شرکت‌کنندگان اجازه می‌دهد که فرصت‌های مشتری بالقوه را شناسایی کرده و مهارت‌های قابل فروش را نیز توسعه دهند، به این ترتیب از رقبای خود پیشی می‌گیرند.

شرکت کنندگان در دوره آموزش مالیاتی همچنین ابزارها و منابع لازم برای ایجاد یک پروفایل و رزومه‌ی حرفه‌ای معتبر را به دست می‌آورند تا بتوانند فرصت‌های شغلی بهتری پیدا کنند. با انجام پروژه‌های واقعی در حین آموزش علاوه بر یادگیری در حین تمرین و رفع ایرادات رزومه‌ای قوی نیز خواهید داشت. به طور کلی این کلاس‌ها باعث بهبود مهارت‌های ارتباطی و مهارت‌های نرم شما نیز می‌شوند و با ارتقای دانش خود به راحتی می‌توانید با کارفرماها ارتباط برقرار کنید. اگر بخواهید صرفه جویی داشته باشید و ماهانه مقداری از درآمدتان در جیب تان باقی بماند، ناگزیر از آموزش مالیات هستید. البته که یک مدیر مالی خیلی بهتر می تواند اهمیت آموزش مالیات را درک کند. 

 

نحوه شرکت در دوره آموزشی مالیاتی در اصفهان

مجموعه‌ی سرای حسابدار تلاش دارد که بین تعهدات کاری و پیشرفت شغلی، تعادل برقرار کند، بنابراین کارشناسان ما متعهد هستند که آموزش‌ها را بر اساس سطح دانشجویان منعطف و سفارشی‌سازی کنند. بنابرابن تمام افرادی که مشتاق به ثبت نام در این دوره‌های آموزش مالیاتی در اصفهان هستند، پس از ارزیابی می‌توانند آموزش‌ها را شروع کنند. در پایان دوره پس از بررسی نتایج کسب شده طی تمرین‌های عملی و نظری گواهینامه‌ی اتمام دوره نیز به دانشجویان اهدا می‌شود.

همچنین شما می‌توانید برای آگاهی و کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره مشاور عالی مالیاتی اطاعات دوره را مطالعه کنید.

شرکت در دیگر دوره های آموزش حسابداری 

شرکت در دیگر دوره های آموزش حسابداری 

اهمیت آموزش مالیات

امروزه آموزش مالیاتی در اصفهان، تنها مختص حسابداران نبوده و برای تمامی اشخاصی که نسبت به مخارج شان حسابگرانه تر عمل می کنند، جزء واجبات است. اطلاع از انواع مالیات ها و قوانین مالیاتی، به ما این امکان را می دهد که بدانیم درصد های مالیاتی چگونه و نسبت به چه مقادیری محاسبه می شوند.

آموزش مالیات در اصفهان نه تنها پیش نیازی برای تمامی حسابداران به حساب می آید، بلکه آموزش مالیاتی مقدماتی به شهروندان، حرکتی مثبت در جهت ارتقای دانش عمومی است. ما تحت عناوین متفاوتی، مالیات پرداخت می کنیم. مالیات ها می توانند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم پرداخت شوند. مالیات های مستقیم مانند مالیات بر درآمد املاکی که اجاره می دهیم، مالیاتی که کارفرما از روی حقوقمان کسر و به اداره دارایی پرداخت می کند و … می باشد. یکی از شناخته شده ترین مالیات های غیر مستقیم، مالیات بر ارزش افزوده است که نسبت به مقادیر خرید و فروش های اظهارنامه های مالیاتی محاسبه می شود. هدف از بیان این مطالب این بود که بدانیم طبق قوانین و تبصره های مالیاتی، ما چه تکلیف مالیاتی داریم؟ در صورت عدم انجام تکالیف مالیاتی اعم از محاسبه،تنظیم و ارائه انواع اظهارنامه و پرداخت آن، متخلف مکلف به پرداخت جریمه می باشد. با آموزش مالیاتی در اصفهان، شهروندان و کارفرمایان خواهند دانست که بابت چه چیز، چقدر مالیات بپردازند.

مخاطبان آموزش مالیات

مخاطبان آموزش مالیات چه کسانی هستند؟ پاسخ روشن است. تقریبا همه افراد جامعه. هر کسی که به کسب و کاری مشغول است آموزش مالیات برایش مهم است. حتی بسیاری از افرادی که در گذشته اطلاعات مختصری از مالیات داشته اند، لازم است اطلاعات خود را به روز کنند. تغییرات قوانین مالیاتی و در بعضی موارد پیچیدگی آن سبب می شود، تا هر از چندگاهی نیاز باشد، آموزش مالیاتی افراد به روز گردد. جلوگیری ازتخلفات مالیاتی و در پی آن جرایم مالیاتی فقط در سایه آموزش مالیات میسر است.

با این حال برخی از اقشار، با گروه شغلی های خاص، نیاز بیشتری به آموزش مالیات دارند و به نوعی مخاطب خاص آموزش مالیات محسوب می شوند. در ذیل به برخی از این شغل ها اشاره می شود.

حسابداران و کمک حسابداران: یکی از وظایف اصلی این گروه محاسبه مالیات است. بنابراین آموزش مالیات برای آنها در راس آموزش قرار می گیرد.

دانشجویان رشته های اقتصاد و حسابداری و مدیریت مالی: هدف نهایی و ایده ال اکثر دانشجویان، اشتغال است و بلا شک اشتغال نیاز به مهارت دارد. یکی از مهارت های ضروری این دانشجویان هم آموزش مالیات  است.

صاحبان کسب و کار: امروزه با فراگیر شدن سامانه های مودیان مالیاتی، نیاز به آموزش مالیات در بین صاحبان کسب و کار، مخصوصا کسب و کارهای بزرگتر، اهمیت بیشتری یافته است. البته همانطور که اشاره شد.

مشاور مالیاتی کیست؟

با گذراندن دوره های آموزش مالیاتی در اصفهان، حسابرسان، حسابداران مالیاتی و علاقه مندان این حوزه، می توانند مشاوران مالیاتی موفقی باشند. مشاور مالیاتی، فردی متخصص و متبحر، دارای دانش حسابداری و آگاه از قوانین و تبصره های مالیاتی است. مشاوران مالیاتی می توانند در جایگاه وکیل، از مودیانی که سهوا یا عمدا متخلف شناخته شده اند، در دادگاه مالیاتی و در پیشگاه مقامات مالیاتی، دفاع کنند. با آموزش مالیات در اصفهان، مشاوران مالیاتی آموزش می بینند که علاوه بر دفاع مالیاتی قادر به ارائه مشاوره های تخصصی مالی نیز باشند. اشخاص حقیقی و حقوقی در قوانین مالیاتی، وظایف و تکالیف مالیاتی متفاوت و گاها مشابهی دارند. این اشخاص مشاوران مالیاتی را با هدف تقلیل بدهی مالیاتی یا مالیات پرداختی مطابق قوانین مالیاتی در شرایط پیچیده مالی استخدام می کنند. هر کشوری قوانین مالیاتی خود را دارد و این قوانین قابل اصلاح، حذف و بروزرسانی هستند. مشاور مالیاتی باید با آموزش مالیات و مطالعه تبصره های مالیاتی به شیوه ای صحیح، خود را به روز نگاه دارد. مشاوران مالیاتی می توانند با گذراندن دوره های آموزش مالیات در اصفهان، به حداقل رساندن درآمد مشمول مالیات کمک کنند.

ضرورت یادگیری مالیات یا آموزش مالیاتی

آموزش مالیاتی در اصفهان بیش از هر زمان دیگری، ضرورت آموزش مالیاتی را بر فعالان حوزه مالیاتی و سایر شهروندان، آشکار می کند. با آموزش مالیات، همه افراد بسته به نقش و جایگاه اجتماعی شان، فعالیتی موثر و مثبت تر را در حوزه مالیاتی، خواهند داشت. مطمئنا یادگیری قوانین مالیات های تکلیفی، مالیات بر عملکرد و … با آموزش مالیات در اصفهان میسر خواهد بود. آموزش های مالیاتی، ابهامات ما را درباره قوانین و تکالیف مالیاتی رفع می کنند. آموزش مالیات در اصفهان، به تمامی حسابداران و متخصصان حوزه مالی و مالیاتی، کمک می کند تا یکی از مهم ترین مهارت های مد نظر کارفرمایان را داشته باشند.

ویژگی مشاور مالیاتی خوب

چگونه یک مشاوره مالیاتی خوب می تواند به بهترین شکل وظایف خود را انجام دهد؟

  • تسلط بر تمام قوانین مالیاتی کشور، مسائل حقوقی، بیمه و قوانین کار از اصلی ترین ویژگی های یک مشاوره مالیاتی خوب می باشد. بنابراین، یک مشاوره مالیاتی خوب باید توانایی حل این مسائل را داشته باشد.
  • سرعت عمل و تمرکز بر امور واگذار شده به مشاوره مالیاتی اهمیت زیادی دارد. یک مشاوره مالیاتی خوب پس از آموزش مالیاتی در اصفهان، باید با دقت و سرعت عمل زیاد به بررسی مسائل بپردازد.
  • از دیگر مهمترین ویژگی های یک مشاوره مالیاتی خوب و کاربلد این است که اظهارنامه های مالیاتی را به طور برنامه ریزی شده ارسال کند.
  • با ارائه سوابق کاری و تجربیات خود رضایت و اعتماد کارفرما را جلب کند.
  • اخلاق کاری از اساسی ترین ویژگی های یک مشاوره مالیاتی خوب می باشد. در حقیقت مشاوره مالیاتی باید اطلاعات محرمانه کسب و کار شما را به خوبی حفظ کند، در صورت بروز خطای انسانی در صدد جبران آن برآید و همچنین کارفرما را در جریان کارهای خود قرار دهد.

استقلال و وابسته نبودن به شخص یا سازمانی خاص نیز از دیگر ویژگی های یک مشاوره مالیاتی خوب است.   

جایگاه شغلی مشاور مالیاتی

با آموزش مالیاتی در اصفهان در کنار یادگیری حسابداری و گذراندن دوره های کارآموزی و کسب تجربه، جایگاه شغلی شایسته خودتان را در بازار کار بیابید. اگر مشاور مالیاتی هستید با گذراندن دوره های آموزش مالیات در اصفهان، سواد مالیاتی خود را به روز کنید؛ چراکه در حوزه مالیاتی باید همواره در حال یادگیری باشید. چه چیزی برای شرکت ها و صاحبان مشاغل مهم تر از این است که ضمن افزایش درآمد، هزینه های شان را کاهش دهند؟ چه چیزی برای مودیان مالیاتی مهم تر از این است که تکالیف مالیاتی شان به راحتی انجام شود و کمترین مالیات ممکن را بپردازند؟ پاسخ به این سوالات است که جایگاه شغلی یک مشاور مالیاتی را مشخص می کند.

مشاوران مالیاتی به عنوان یکی از ارکان اصلی دایره مالی، در صورتی که آموزش مالیاتی کافی دیده باشند، نقش ارزشمندی را در هر کسب و کاری ایفا می کنند. آموزش مالیاتی در اصفهان، یک سرمایه گذاری بلند مدت برای افرادی است که می خواهند به عنوان مشاوران مالیاتی فعالیت کنند. افراد تحلیل گر و ایده پرداز، در هر کسب و کاری همواره مورد احترام قرار می گیرند. مشاوران مالیاتی می توانند در جایگاه تحلیلگر مالی، با طرح ایده های نوین و آنالیز وضعیت مالیاتی، به مدیران در تصمیم گیری های اقتصادی یاری برسانند. امروزه بهره وری خصوصا در حوزه مالی برای مدیران سازمان ها اهمیت زیادی دارد. مشاوران مالیاتی همواره در صدد کاهش هزینه ها و خسارت های وارده به سازمان هستند که همین موضوع، جایگاه مهمی را برایشان ایجاد می کند.

ویژگی مشاور مالیاتی خوب

درآمد مشاور مالیاتی

مطمئنا با شرکت در دوره های آموزش مالیاتی در اصفهان و کسب دانش و تجربه بیشتر حسابداری و مالیاتی، می توانید درآمد بالایی کسب کنید. می توانید با آموزش مالیات در اصفهان و گسترش دایره ارتباطی تان، افراد مفید تری را در این حوزه بشناسید و خودتان را به کارفرمایان حرفه ای بشناسانید.

در هر شغلی، اشتیاق به یادگیری و ساخت یک رزومه شغلی و تحصیلی مرتبط، درآمد و مرتبه شغلی شما را بالاتر خواهد برد. در زمینه مشاوره مالیاتی هم ابتدا با ارتقای دانش حسابداری و سپس آموزش مالیاتی، عناوین شغلی بهتری برای خودتان بسازید و درآمدتان را افزایش دهید. درآمد یک مشاور مالیاتی به معیار های متفاوتی وابسته است. هرچه تجربه کار یا کارآموزی معتبر تری داشته باشید و کار با نرم افزار های به روز تری را بلد باشید، کارفرمایان را مجاب می کنید که حقوق بالاتری به شما بپردازند. با توجه به معیار های گفته شده، یک مشاور مالیاتی به طور متوسط ماهانه از 15 تا 20 میلیون درآمد دارد که این مقدار با توجه به شرایط متغیر است. آموزش مالیات در اصفهان برای شما که به دنبال درآمد بالایی از راه ارائه مشاور مالیاتی هستید، فرصتی طلایی به حساب می آید.

جمع بندی

بررسی صورت های مالی در زمان مناسب و ارائه پیشنهاداتی برای کاهش هزینه ها از دیگر ویژگی های یک مشاوره مالیاتی خوب است. در برخی موارد ممکن است یک پرونده پیچیدگی هایی داشته باشد. در چنین شرایطی مشاوره مالیاتی پس از آموزش مالیاتی در اصفهان، باید با تدبیر، صبر و حوصله امور را حل و فصل کند. انتخاب یک مشاوره مالیاتی خوب و معتمد به رشد کسب و کار شما کمک شایانی می کند. پس بهتر است در انتخاب چنین شخصی دقت به خرج دهید. یک مشاوره مالیاتی خوب باید با ارائه راهکارهای صحیح و تاثیرگذار باید اعتماد کارفرما را جلب کند. همچنین به مدیر کسب و کار خود ثابت کند که توانایی اجرا و پیگیری امور مالیاتی را دارد.        

سوالات متداول

حسابداری مالیاتی، شاخه‌ ای از حسابداری است که به ثبت و محاسبه درآمدها و هزینه‌ ها برای تعیین مالیات می‌ پردازد.

مالیات بر ارث و میراث، نوعی مالیات مستقیم است که بر انتقال اموال از متوفی به ورثه، دریافت می‌ شود.

مالیات بر عوارض شهرداری در ایران، با نرخ‌ های مختلفی محاسبه می‌ شود. این نرخ‌ ها، بر اساس نوع عوارض، تعیین می‌ شوند.

مالیات بر نقل و انتقال املاک در ایران، با نرخ‌ های مختلفی محاسبه می‌ شود. این نرخ‌ ها، بر اساس ارزش معاملاتی املاک، تعیین می‌ شوند.

4 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

    • مخاطبان دوره آموزش مالیاتی در اصفهان شامل افراد زیر می باشند:
      افرادی که قصد دارند اطلاعات خود را در زمینه امور مالیاتی افزایش دهند.
      افرادی که به دنبال شغل در زمینه امور مالیاتی هستند.
      کارمندان و حسابداران شرکت ها که نیاز به دانش مالیاتی دارند.
      مدیران مالی و صاحبان کسب و کار
      دانشجویان رشته های حسابداری، اقتصاد و مدیریت

    • بله، در دوره آموزش مالیاتی اصفهان به ارائه مثال های عملی و حل مسائل مربوط به مالیات پرداخته می شود. مدرس دوره با استفاده از تجارب عملی خود، مثال های مختلفی از مسائل رایج در امور مالیاتی را ارائه می دهد و به حل آنها به صورت گام به گام می پردازد. همچنین در طول دوره، فرصتی برای پرسش و پاسخ و رفع اشکال در نظر گرفته شده است تا شرکت کنندگان بتوانند سوالات خود را مطرح کرده و به طور کامل به آنها پاسخ داده شود.

دیدگاهتان را بنویسید