ایجاد حساب صندوق در نرم افزار سپیدار سیستم
آموزش ویدیویی ایجاد حساب صندوق در نرم افزار سپیدار
نحوه ایجاد حساب صندوق در نرم افزار سپیدار سیستم چگونه است؟ در این مطلب از سرای حسابدار به آموزش تعریف حساب صندوق در نرم افزار سپیدار سیستم می پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا پایان این بخش همراه ما باشید.
در هر مجموعه حداقل یک صندوق وجود دارد که وجوه نقد و همچنین اسناد ، در آن نگهداری میشود.
اگر شرکت شما چند صندوق دار دارد و هر کدام صندوق مجزا دارند میتوانید به تعداد مورد نظر، در نرم افزار صندوق ایجاد کنید. تا هر صندوقدار، وجه نقد و اسناد مورد نظرخود را به تفکیک در صندوق خود، نگهداری و پیگیری کند.
از این به بعد، در زمان دریافت و پرداخت وجه نقد و همچنین اسناد، صندوقدار، صندوق خود را به عنوان محل دریافت و پرداخت وجوه و اسناد انتخاب میکند.
بیشتر بخوانید: ایجاد کدینگ حسابداری در نرم افزار سپیدار
چطور در نرم افزار سپیدار “صندوق جدید” تعریف کنیم؟
ابتدا در ماژول دریافت و پرداخت، در تب عملیات، صندوق جدید را انتخاب میکنیم. در پنجره باز شده، ü در قسمت عنوان، نام صندوق را تایپ میکنیم. ü عنوان 2 در زمانی که سیستم دوزبانه هست استفاده میشود به طور مثال نام صندوق را به زبان انگلیسی هم تایپ میکنیم. ü عنوان تفضیل را به عهده سیستم میگذاریم تا خودش از قسمت بالا نام تفضیل برای آن درج کند .بنابراین در این قسمت چیزی نمینویسیم. ü اگر از واحد پول غیر از ریال در صندوق نگهداری میکنیم میتوانیم در قسمت ارز ، واحد پول مورد نظر را انتخاب کنیم. ü در نهایت اگر در حال استقرار نرم افزار هستیم و ابتدای راه اندازی نرم افزار درمجموعه ما هست، احتمالا صندوق ما از قبل مانده ابتدای دوره دارد که در قسمت موجودی اول دوره مبلغ را وارد میکنیم. ü قسمت تاریخ برای موجودی ابتدای دوره ما میباشد که باید یک روز قبل از سال مالی در نظرگرفته شود.بیشتر بخوانید: طریقه ایجاد سال مالی در نرم افزار سپیدار
به طور خلاصه ایجاد حساب صندوق در نرم افزار سپیدار باید گفت:
در زمان ایجاد صندوق، تنها نوشتن نام صندوق در قسمت عنوان، اجباری میباشد و بقیه قسمت ها بنابر نیاز شما تکمیل میشود . در پایان با زدن کلید ذخیره در بالای پنجره و یا کلید میانبر ctrl + k در صفحه کلید اطلاعات را ذخیره میکنیم. بعد از طی کردن مراحل فوق ما یک صندوق جدید در سپیدارایجاد کردیم که در زمان دریافت و پرداخت از آن استفاده میکنیم. شاید شما بخواهید لیستی از صندوق های ایجاد شده در نرم افزار را مشاهده و یا احیانا آنها را ویرایش کنید. برای این منظور در ادامه مقاله ما به مشاهده و همچنین ویرایش صندوق در نرم افزار سپیدار میپردازیم.چگونه در نرم افزار سپیدار صندوق ایجاد شده را ویرایش کنیم؟
از ماژول دریافت و پرداخت، در تب فهرست، “صندوق ها” را کلیک میکنیم.بیشتر بخوانید: ایجاد طرف حساب جدید در نرم افزار سپیدار ( همکاران سیستم )
در پنجره باز شده لیستی از تمامی صندوق های ایجاد شده در نرم افزار وجود دارد. برای ویرایش هر کدام، روی صندوق مورد نظر دبل کلیک و یا کلیک راست و ویرایش را انتخاب میکنیم. پنجره مورد نظر باز شده و شما میتوانین ویرایش مورد نظر را اعمال کنید. مجددا بعد از ویرایش با استفاده از گزینه ذخیره در بالای صفحه ، ویرایش انجام شده را ذخیره کنید. اگر بخواهیم صندوق را حذف کنیم، در لیست صندوق ها، روی صندوق مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه حذف را انتخاب میکنیم. w در صورتی که گردش حسابی در این صندوق وجود نداشته باشد صندوق حذف میشود. در صورتی که صندوق مورد نظر داری گردش باشد امکان حذف آن وجود ندارد و تنها با برداشتن گزینه “فعال” میتوانید آن را غیر فعال کنید. w با غیر فعال کردن صندوق ، گردش حساب آن قابل مشاهده هست اما امکان ثبت رویداد جدید در آن وجود ندارد.بیشتر بخوانید: پکیج کامل آموزش نرم افزار سپیدار کتاب و نسخه آموزشی سپیدار سیستم
کلام پایانی
در این مطلب از سرای حسابدار و سری مقالات آموزش حسابداری به طور دقیق و کامل نحوه تعریف و ایجاد حساب صندوق در نرم افزار سپیدار را بیان کردیم. امیدواریم به همه سوالات و ابهامات شما درمورد چگونگی ایجاد حساب صندوق در نرم افزار سپیدار پاسخ داده باشیم. راستی اگر هرگونه سوال در مورد نحوه ایجاد حساب صندوق در نرم افزار سپیدار دارید می توانید در قسمت ثبت نظر از ما بپرسید. کارشناسان ما در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ می دهند.سوالات متداول
پر کردن کدام قسمت در ایجاد صندوق اجباری است؟
در زمان ایجاد صندوق، تنها نوشتن نام صندوق در قسمت عنوان، اجباری میباشد و بقیه قسمت ها بنابر نیاز شما تکمیل میشود.
کدام کلید میانبر اطلاعات را ذخیره می کند؟
می توانید با زدن کلید میانبر ctrl + k در صفحه کلید اطلاعات را ذخیره کنید.
امتیاز دهید
دیدگاهتان را بنویسید