ایجاد کدینگ حسابداری در نرم افزار سپیدار
آموزش ویدئویی ایجاد کدینگ حسابداری
وقتی شروع به کار با نرم افزار سپیدار می کنید، کدینگ حسابداری در نرم افزار سپیدار وجود ندارد. کدینگ حسابداری از مفاهیمی است که در کسب و کارهای بزرگ بسیار پرکاربرد هستند. زمانی که در فرآیندهای حسابداری، رویدادهای مالی بسیار پرتعداد هستند و انواع مختلفی هم دارند عدم استفاده از کدینگ حسابداری میتواند به هم ریختگی و بی نظمی را در پی داشته باشد. در این مقاله به طور کامل در مورد ایجاد کدینگ حسابداری توضیح میدهیم.
کدینگ حسابداری در نرم افزار سپیدار چیست؟
در یک تعریف ساده ، کدینگ یک نوع از دسته بندی حسابها در حسابداری است. کدینگ حسابداری در نرم افزار سپیدار به شکل درختی انجام میشود. ما به دو روش می توانیم در این نرم افزار تعریف کدینگ داشته باشیم که شامل وارد کردن کدینگ به صورت دستی و یا استفاده از کدینگ پیش فرض می باشد.
در ابتدا از ماژول حسابداری، قسمت عملیات، درختواره حساب ها را انتخاب می کنیم.
در صورتی که بخواهیم به صورت دستی کدینگ حسابداری در نرم افزار سپیدار ایجاد کنیم روی گروه کلیک راست کرده و جدید را انتخاب میکنیم و شروع به ایجاد حسابهای کل و معین میکنیم. به علت تطابق کدینگ پیش فرض سپیدار با کدینگ سازمان حسابرسی و همچنین ارتباط با سایر سیستم ها به صورت خودکار ، استفاده از روش دوم (کدینگ پیش فرض نرم افزار) پیشنهاد میشود و در ادامه ما به آموزش این روش میپردازیم.
در درختواره حساب ها روی آرم سپیدار کلیک کرده و روی گزینه درج حسابهای پیش فرض می رویم. چهار کدینگ پیش فرض برای ما نمایش داده میشود که متناسب با نوع فعالیت شرکت، کدینگ مورد نظر را انتخاب می کنیم. کمی صبر کنید تا حساب ها برای شما نمایش داده شود. با کلیک روی هر حساب، مشخصات حساب در قسمت سمت چپ نمایش داده می شود.
لازم است این نکته را به یاد داشته باشید که تا زمانی که سند حسابداری صادر نشده باشد امکان انتخاب و جایگزینی کدینگ دیگر امکان پذیر می باشد. اما با صدور اولین سند کدینگ حسابداری در نرم افزار سپیدار آن سند ثابت و قابل جایگزین با کدینگ دیگر نمی باشد.
پیشنهاد می شود برای یادگیری نرم افزار های حسابداری به صورت جامع مقالات دیگر را نیز مطالعه فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید